nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Disclaimer

 
De op deze website getoonde informatie wordt door Hoesjesland.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Hoesjesland.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Hoesjesland.nl worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
 
Hoesjesland.nl is met veel zorg en aandacht gemaakt en wij streven ernaar dat alle beschikbare informatie op Hoesjesland.nl juist en volledig is verwerkt dan wel wordt bijgewerkt. Indien de geplaatste informatie toch tekortkomingen vertoont, zullen wij ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk correct aan te passen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden op de website van Hoesjesland.nl en stellen ons dan ook niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die is ontstaan uit het gebruik van Hoesjesland.nl.
 
Hoewel Hoesjesland.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, Hoesjesland.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.
 
Verwijzingen naar sites die niet door Hoesjesland.nl  worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Hoesjesland.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Hoesjesland.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Hoesjesland.nl maakt gebruik van cookies.